Klantenservice

home / klantenservice 

Bij Fashion Stoopen hechten we veel belang aan een goede klantenservice.

Wij zijn vanaf dinsdag tot zaterdag bereikbaar van 10u tot 18u30, op zondag van 10u tot 13u en op maandag van 13u tot 18u30.

Bezoek onze winkel

Zagerijstraat 26, 2275 Lille

Stuur ons een mailtje

fashion@stoopen.be

Bel ons

+32 (0)14 88 03 35

Meestgestelde vragen

Vind je niet het antwoord op je vraag? Neem contact met ons op!

De verzendkost bedraagt 6 euro. Is je bestelling boven 50 euro? Dan is de verzendkost gratis.

Over het algemeen streven we ernaar om je bestelling binnen 4 werkdagen te leveren. Vandaag besteld? Dan versturen we de dag erna het pakketje via Bpost.

Ja, zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kan je de voortgang van jouw bestelling volgen op de website van de koeriersdienst (Bpost).

Er lijkt iets mis te zijn gegaan. Heb je al even gecontroleerd in je spammap? Soms belandt een e-mail per ongeluk in je spam of ongewenste e-mails. Niets gevonden? Dan is het waarschijnlijk het beste om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt hen bereiken via telefoon op +32(0) 14 88 03 35 of per e-mail. Ze staan klaar om je te helpen met eventuele problemen.

We hebben een retourbeleid van 14 dagen. Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, kan je het product binnen deze periode retourneren voor een terugbetaling of omruiling. Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit en in goede staat verkeert. Raadpleeg onze retourpagina voor meer informatie en instructies.

Als het product bij aankomst beschadigd of defect is, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen je voorzien van verdere instructies om het probleem op te lossen, zoals het retourneren van het product voor vervanging.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder Bancontact, iDeal, Mastercard en VISA. Tijdens het afrekenproces kan je de beschikbare betaalmethoden zien en degene kiezen die het beste bij je past.

Ja, we nemen de beveiliging van jouw betaling zeer serieus. We maken gebruik van gecodeerde betalingsgateways en volgen strikte beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke en financiële gegevens veilig worden verwerkt.

Ja, dat kan. Bij het afrekenproces heb je de mogelijkheid om je cadeaubon in te geven. Heb je nog een oude cadeaubon? Dan kan je die gratis omruilen in de winkel.

Onze winkels zijn elke dag geopend. Wij zijn vanaf dinsdag tot zaterdag bereikbaar van 10u tot 18u30, op zondag van 10u tot 13u en maandag van 13u tot 18u30.

Neem meteen contact op!

Vragen over onze collecties, onze winkel, onze webshop, …? Contacteer ons via onderstaand formulier.